...
...

CelluStraw-materiaaleista tehtyjä pillejä suositellaan kylmille juomille. Kuva: Ahlstrom-Munksjö.

Ahlstrom-Munksjöltä uusi ratkaisu paperipilleille

25.04.2019

Ahlstrom-Munksjö lanseeraa uuden kuitupohjaisen CelluStraw-ratkaisun paperipilleille, joilla elintarviketeollisuus voi korvata kuluttajille tarkoitetut kertakäyttöiset muovipillit. Valikoimaan kuuluu paperipillien ulko- ja sisäkerroksiin suunniteltuja erikoispaperilaatuja.

”CelluStraw on suunniteltu erityisesti vastauksena lukuisiin aloitteisiin kertakäyttöisistä muovipilleistä luopumiseksi. Käyttämällä paperipohjaisia materiaaleja pikaruokaketjut ja muut elintarviketeollisuuden keskeiset toimijat voivat osoittaa sitoutumisensa ympäristönsuojeluun ja tarjota edelleen miellyttäviä kokemuksia kuluttajille”, sanoo Specialties-liiketoiminta-alueen elintarvikepakkausten tuotannosta ja markkinoinnista vastaava johtaja Brian Oost.

CelluStraw -valikoimaan kuuluu paperipillien ulko- ja sisäkerroksiin suunniteltuja erikoispaperilaatuja. CelluStraw-tuotteen ajettavuus on tiedotteen mukaan erityisen hyvä nopeilla jalostuskoneilla. Sen suuri märkälujuus ja mekaaninen kestävyys tuottavat tasaisen hyvän tuotelaadun, jolloin paperipillit pysyvät erinomaisessa kunnossa jalostuksen jälkeen ja kestävät nesteitä riittävän kauan.

Tuote on tehty vastuullisesti hankitusta luonnonkuidusta. Se on uusiutuva tuote, joka on turvallinen elintarvikekäytössä. Sitä suositellaan kylmille juomille.

”Pohjois-Amerikan tehtaamme ovat liittyneet Ahlstrom-Munksjön maailmanlaajuiseen verkostoon, ja nyt pystymme entistä paremmin tukemaan tämäntyyppisiä kestävän kehityksen hankkeita”, sanoo North America Specialty Solutions -liiketoiminta-alueen myynti- ja markkinointijohtaja Robyn Buss.

”Paperipillien markkinoilla hyödynnämme maailmanlaajuista teknologiaosaamistamme, johon kuuluu toimipaikkoja Euroopasta ja Yhdysvalloista. Yhteistyömme on jälleen yksi esimerkki liiketoiminnan synergioista, joita aiomme hyödyntää.”

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä