...
...

Kuva: Metsä Board

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

26.05.2021

Kuluttajien huolenaiheet ja tiukentuvat säädökset ovat lisänneet vastuullisten ja turvallisten pakkausratkaisujen kysyntää. Samalla suorituskyvyn ja tehokkuuden parantaminen ovat entistä tärkeämpiä. Metsä Boardin uusi 360 Services tuo asiakkaille hyötyjä läpi pakkausarvoketjun aina kierrätettävyydestä brändin vaikuttavuuteen, tuotannon ja toimitusketjun tehokkuuteen sekä ympäristövaikutusten vähentämiseen.

Toimivat kiertotalousratkaisut edellyttävät innovaatioita ja yhteistyötä. 360 Services perustuu yhtiön kartonki- ja pakkausosaamiseen, joka on tulosta vuosikymmenten yhteistyöstä muun muassa maailman johtavien teknologiatoimittajien, tutkimuslaitosten ja brändinomistajien kanssa.

Uusi palvelukokonaisuus koostuu viidestä osiosta. Nyt saman katon alta on saatavissa kestävään kehitykseen, pakkaussuunnitteluun, tekniseen asiantuntemukseen, tutkimukseen ja kehitykseen sekä digitaalisiin ratkaisuihin perustuvia palveluita.

– Esimerkiksi vastuullisuuspalveluilla on tällä hetkellä suuri kysyntä. Asiakkaamme etsivät tapoja vähentää pakkaustensa ympäristövaikutuksia. Tarjoomamme avulla voimme auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa ja vähentämään arvoketjunsa fossiilisia hiilidioksidipäästöjä, Metsä Boardin toimitusjohtaja Mika Joukio

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä