...
...

3 Kaverin jäätelöpakkauksessa oma fontti on näkyvästi esillä. Kuva: Dieline.

3 Kaverin jäätelö menestyi design-kilpailussa

10.05.2019

3 Kaverin jäätelöpakkaus on päässyt sarjassaan toiseksi kansainvälisessä kuluttajatuotepakkausten suunnittelukilpailussa Dieline Awards 2019.

3 Kaverin jäätelöpurkki palkittiin toisella sijalla meijerituotteissa.

Yrityksen jäätelöpakkaukset uudistettiin noin vuosi sitten yhdessä designtoimisto Kuudennen kanssa. Tavoitteena oli aiempaa informatiivisempi ja myös kansainvälisille markkinoille soveltuva purkki. Uudistettuja purkkidesigneja on kaksi. Osaa purkeista kiertää teksti 3 KAVERIA, ja osassa on nostettu esiin perustajien lukumäärää kuvaava numero kolme. Lisäksi jokaiseen pakkauksiin on painettu tuotteesta kertova tarina.

Design haki näkyvyyttä mm. itse suunnitellun fontin avulla. Sen suunnitteli Juho Hiilivirta ja häntä innoittivat vanhat kadunnimet Albengan kaupungissa Italiassa.

Nyt 3 Kaverin jäätelöä myydään Suomessa ja Ruotsissa, jossa sitä saa lähes 200 kaupasta Suur-Tukholman alueelta ja yliopistokaupungeista. Ruotsissa brändin myydyin tuote on vegaaninen jäätelö. Jäätelö lanseerattiin Suomessa vuonna 2012, ja se oli silloin ensimmäisiä käsityöläisjäätelömerkkejä. Sen jälkeen näitä on tullut monta lisää.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä