BEWi kasvaa ostamalla Solupakin
Kuva: Solupak.

Solumuovieristeitä ja räätälöityjä pakkausratkaisuja tarjoava BEWi on ostanut 60 prosenttia suomalaisesta EPS-eristevalmistaja Solupak Oy:stä.

BEWi toimii eriste- ja pakkausmarkkinoilla Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yhtiö on Pohjoismaiden johtavia valmistajia alallaan. Suomessa BEWi on jo aiemmin valmistanut paisutetun polystyreenin (EPS) raaka-ainetta ja eristetuotteita suulakepuristetusta polystyreenistä (XPS).

Solupakin liikevaihto on noin 5 miljoonaa euroa ja se valmistaa eristetuotteita tehtaallaan Liedossa, Varsinais-Suomessa. Loput 40 prosenttia osakkeista jäävät edelleen yhtiön perustajaperheen Jukka-Pekka Sintoselle ja Leena-Maija Mecklinille.

Yrityskaupan avulla BEWi laajentaa tuotevalikoimaansa Suomessa ja pystyy jatkossa tarjoamaan EPS:stä valmistettuja eristeitä ja pakkausratkaisuja, kuten muissakin Pohjoismaissa. Kauppa tuo myös synergiaetuja yhtiön logistiikkaan.

Vuonna 2016 BEWi osti suomalaisen XPS-rakennuseristeitä valmistavan M-Plastin. Samana vuonna BEWi investoi Porvoon raaka-ainetehtaallaan ekstruusioteknologiaan laajentaakseen tuotevalikoimaansa ja tuotantokapasiteettiaan. Solupakin osto vahvistaa BEWin asemaa kokonaistoimittajana Suomessa ja Pohjoismaissa.

”Yrityskauppa osa kasvustrategiaamme, ja otamme nyt seuraavan askelen laajentumisessamme Suomessa”, sanoo Christian Bekken, BEWi Groupin toimitusjohtaja.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-08-07

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
solumuovipakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC