Huhtamäki vahvistaa asemaansa Kiinassa
Kuva: Huhtamäki.

Huhtamäki on sopinut ostavansa International Paperin tarjoilupakkausliiketoiminnot Kiinassa. Yritysoston myötä Huhtamäki laajentaa valmistusverkostoaan itäiseen Kiinaan ja vahvistaa kykyään palvella Pohjois-Kiinassa toimivia asiakkaita.

"Olen erittäin tyytyväinen voidessamme julkistaa tämän yritysoston," sanoo toimitusjohtaja Jukka Moisio. "Se vahvistaa merkittävästi toimintojamme Kiinassa, sekä maantieteellisesti että valmistuskapasiteetin osalta, ja auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme jatkossa entistäkin paremmin."

Yritysosto koostuu kahdesta Shanghaissa ja Tianjinissä sijaitsevasta tuotantolaitoksesta, joiden palveluksessa on yhteensä noin 200 työntekijää. Ostettavien yksiköiden tuotevalikoima vastaa Huhtamäen nykyistä tuotevalikoimaa Kiinassa ja sisältää kartonkipikareita kuumille ja kylmille juomille, jäätelöpikareita sekä rasioita mukaan otettaville ruuille ja välipaloille.

Hankittavan liiketoiminnan liikevaihto vuonna 2016 oli noin 19 miljoonaa euroa. Velaton ostohinta on 15 miljoonaa euroa. Toiminnot liitetään osaksi Huhtamäen Foodservice Europe-Asia-Oceania -segmenttiä. Yrityskaupan arvioidaan toteutuvan 1-2 kuukauden kuluessa kun vaadittavat viranomaisrekisteröinnit on saatu päätökseen.

"Meillä on kunnianhimoinen kasvustrategia," kertoo Foodservice Europe-Asia-Oceania -liiketoimintasegmentin johtaja Eric Le Lay. "Tämä yritysosto lujittaa liiketoimintaamme Pohjois-Aasiassa ja tarjoaa hyviä mahdollisuuksia vauhdittaa kasvuamme. Lisäksi parannamme maantieteellistä kattavuuttamme Kiinan valtavilla markkinoilla, mikä on asiakkaidemme etu."
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-08-07

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
Huhtamäki tarjoilupakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC