Pakkausalalle tulossa messusuma syksyllä

Pakkausalalle on tulossa tapahtumien suma syksyllä. PackSummit järjestetään toista kertaa, ja kotimaassa on monta muutakin mielenkiintoista messutapahtumaa.

PackSummit 2017 on Lahden Sibelius-talossa 29.11. Tapahtumassa on aiheena mm. se mitä kauppa, elintarviketeollisuus ja asiakkaat odottavat pakkauksilta. Tapahtuman järjestää Pakkausyhdistys. PackSummitissa tapahtuu myös ScanStar 2017 -kilpailun palkintojen jako.

Pakkausmateriaalien vaatimustenmukaisuuden hallinta on toinen Pakkausyhdistyksen tapahtuma. Se järjestetään 13.9. Pirkkahallissa Tampereella.

Elintarviketeollisuus on järjestäjien mukaan vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaiden johtavana elintarvikealan ammattimessuna. tapahtuman järjestää Tampereen Messut 13.-14.9.

Empack Helsinki tuo Suomen pakkausalan yhteen lokakuussa 2017 jo kuudennen kerran. Viime tapahtumassa Suomessa lanseeratut teemat Packaging Innovations ja Label & Print saavat jatkoa tänä vuonna kun uutena aihealueena tulee mukaan myös Luxury Packaging. Tapahtuma on Messukeskuksessa 11.-12.10.

Wow Visual on uuden PromoExpo-tapahtuman osa-alue, joka esittelee yrityksiä ja tuotteita, jotka vievät mainonnan, markkinoinnin ja brändäyksen suunnittelusta käytäntöön. Alue on erikoistunut graafisen teollisuuden, visuaalisen viestinnän ja niiden markkinoinnin osa-alueisiin ja esillä ovat mm. suurkuvaratkaisut, digital signage, infonäytöt, digi – ja offsetpainamisen erikoistehosteet, viimeistelyefektit, 3D-tulostus ja erikoismateriaalit. PromoExpo on Messukeskuksessa 5.-6.9.

Scanpak on järjestäjien mukaan Pohjoisen Euroopan suurin ja kattavin pakkausalan messutapahtuma. Se järjestetään Göteborgissa 23.-26.10.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-06-16

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
Pakkausyhdistys tapahtumat

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC