Kiertotaloustapahtumalla valtava suosio
Tanskalainen Plastix-yritys tekee loppuun käytetyistä kalaverkoista uutta muovin raaka-ainetta. Kuva: Plastix.

 

Maailman ensimmäinen World Circular Economy Forum WCEF2017 on synnyttänyt valtavan kiinnostuksen maailmalla. Helsingissä 5.-7. kesäkuuta järjestettävä globaali kiertotalouden tapahtuma on houkutellut paikalle osallistujia yli 90 maasta.

Sitran yhteistyössä globaalien instituutioiden kanssa järjestämään foorumiin saapuu 1 500 maailman talouden uudistajaa – hallinnon, liike-elämän, kaupunkien, järjestöjen kuin tutkimuksen edustajia. Kiertotalouden kehittäjien joukosta löytyy niin YK:n johtaja, rahoituksen ja yrityselämän huippuja kuin astronauttikin.

WCEF2017:ssä esillä ovat Suomen ja maailman parhaat kiertotalouden ratkaisut. Niissä liiketoiminta ja ympäristö kulkevat käsi kädessä ja ne perustuvat YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen. Yli 130 puhujan lisäksi tapahtumassa esittäytyy 24 esittelypisteellä maailman kiinnostavimpia kiertotalouden ratkaisuja tekijöineen. Mukana on esimerkkejä muun muassa kiinalaisten teollisuuspuistojen muutoksesta, yritysten jakamistaloudesta kuin suomalaisten Fisu-kuntien (Finnish Sustainable Cities) edelläkävijätyöstäkin.


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-06-05

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kierrätys Sitra

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC