Kultasuklaa Oy sai uudet omistajat
Kultasuklaan Rocky Road -suklaalevy. Kuva: Kultasuklaa.

Suomessa käsintehtyä suklaata valmistava Kultasuklaa Oy on saanut uudet omistajat. Yritys keskittyy innovatiivisiin ja ylellisiin suklaatuotteisiin.

Kultasuklaa on ollut hämeenlinnalainen perheyritys. Nyt omistajiksi tulivat suklaabisneksessä aloittavat myynnin sekä markkinoinnin ammattilaiset Juri Kaskela ja Juha-Pekka Kärkkäinen. Kaskela on yrityksen hallituksen puheenjohtaja ja Kärkkäinen toimitusjohtaja.

Uudet omistajat jatkavat tiedotteen mukaan perheyrityksen perinnettä. Käsityönä valmistettavien Kultasuklaa-tuotteiden korkea laatu, herkulliset makuelämykset ja kekseliäs tuotekehitys toimivat kulmakivinä tulevaisuudessakin. Kannattavuudeltaan hyvä yhtiö suuntaa nyt voimavaroja entistä järeämmin brändin kirkastamiseen, asiakaslähtöisyyden syventämiseen, tuotesegmenttien selkeyttämiseen sekä jakeluverkoston vahvistamiseen ja laajentamiseen.

Kultasuklaa Oy:n liikevaihto oli viime tilikaudella 1,13 miljoonaa euroa, ja se on toimialallaan selvästi keskitasoa suurempi yritys. Viime tilikaudella kasvua oli 19 prosenttia. Yrityksen kasvu on ollut nopeampaa kuin toimialalla keskimäärin. Liikevoittoa yritys sai 5,9 prosenttia liikevaihdosta. Yhtiö työllistää vakituisesti 11 työntekijää.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-06-01

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset elintarviketeollisuus

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC