Aaltopahvin painamiseen uusi tekniikka
Tekniikkaa esiteltiin Bobstin Masterflex-XL-painokoneella.

Bobst on esitellyt uuden tekniikan, joka yrityksen mukaan mullistaa aaltopahvin post-print-painamista tarjoten useita etuja. Niitä ovat erinomainen laatu alemmilla kustannuksilla.

Bobst julkisti uuden THQ (Très Haute Qualité) FlexoCloud -tekniikan teknisessä asiakasseminaarissaan 23.5. Tekniikan on kehittänyt Graphilabel-yritys, ja Bobst on ottanut sen käyttöön fleksopainamisessa.

”Tällä innovatiivisella tekniikalla saadaan hämmästyttäviä tuloksia. Se tarjoaa aaltopahvin jälkipainamiseen erinomaista laatua alemmilla kustannuksilla. Asiakkaidemme palaute seminaarista oli erittäin positiivinen”, kertoo Dominique Ravot, Sales & Marketing Director, Bobst Lyon.

Tekniikassa käytetään Bobstin THQ-keraamisia sylinterejä, Siegwerkin THQ CMYK -värejä sekä lakkoja ja Graphilabelin THQ painolaattoja. Niiden avulla saadaan aikaan uniikki värierottelu, joka tuottaa erittäin korkean tarkkuuden, laajan väriavaruuden jo neljällä värillä ja mahdollisuuden turvapainamiseen näkymättömillä viesteillä. Tekniikka on saatavilla useisiin Bobstin jälkipainamisen fleksolaitteisiin.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-05-26

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
aaltopahvipakkaukset Bobst fleksopainotyöt pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC