Metsä Boardille sertifikaatti vastuullisuudesta
Kuva: Metsä Board.

EcoVadis on myöntänyt Metsä Boardin vastuullisuuskäytännöille kultatason sertifioinnin. Yritys kuului EcoVadiksen toimittajien arvioinnissa yhden prosentin parhaimmistoon kaikissa luokissa.

”Olemme erittäin ylpeitä tästä luokituksesta. Arviointi vahvistaa entisestään Metsä Boardin sitoutumista vastuullisuuteen. Vastuullisuus ei ole vain säännösten noudattamista. Se tarkoittaa myös yritysten taloudellisten ja yhteiskunnallisten vaikutusten sekä ympäristövaikutusten arviointia, ja sen piiriin kuuluvat myös suhteet asiakkaisiin, työntekijöihin, toimittajiin, viranomaisiin ja muihin sidosryhmiin”, sanoo Metsä Boardin kestävän kehityksen ja energian johtaja Soili Hietanen.

EcoVadiksen tekemään arviointiin vaikuttivat myös Metsä Boardin viimeaikaiset saavutukset, kuten paikka CDP:n Water- ja Climate-ohjelmien A-listoilla ja Leadership-status CDP:n Forest- ja Supply chain -ohjelmissa vuonna 2016.

EcoVadiksen kehittämä alusta antaa yrityksille mahdollisuuden arvioida toimittajiensa ympäristöasioiden ja yhteiskuntavastuun hoitamista maailmanlaajuisesti. Arviointiperusteita on neljä: ympäristö, työvoimakäytännöt, kestävä hankinta ja oikeudenmukaiset liiketoimintakäytännöt. EcoVadiksen käyttämät menetelmät ja arviointiperusteet ovat kansainvälisten Corporate Social Responsibility (CSR) -standardien mukaisia.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-05-24

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
Metsä Board pakkauskartonki pakkausmateriaalit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC