Lapsiturvallisia pakkauksia uudella kartongilla
Kuva: Stora Enso.

Stora Enson uudella kartongilla on hyvä repäisylujuus.  Kartonki voi korvata muovin esimerkiksi lapsiturvallisissa lääkepakkauksissa.

Ensocard ResilienceTM by Stora Enso on uusi materiaalivaihtoehto pakkauksiin, joilta edellytetään hyvää repäisylujuutta. Tuotteen pohjakartonki on päällystetty molemmin puolin PET-päällysteellä, joka antaa tuotteelle repäisylujuutta. Kartonki on räätälöity lääkkeille, luontaistuotteille, sähkösavukkeille ja muille tuotteille, joihin lapset eivät saa päästä käsiksi. Se esitellään toukokuussa järjestettävillä Interpack 2017-pakkausmessuilla.

"Stora Ensolla on pitkä kokemus repäisylujan kartongin valmistuksesta sertifioituihin lapsiturvallisiin lääkepakkauksiin, joten kartongin toimivuus tässä erittäin vaativassa käyttötarkoituksessa on todennettu. Uuden Ensocard Resiliencen repäisylujuus on jopa aikaisempia tuotteitamme parempi. Yhdessä sopivan pakkausmuotoilun kanssa kartonki mahdollistaa lapsiturvallisten pakkausten tehokkaan, teollisen valmistamisen ilman, että pakkauksessa tarvitaan muoviosia", toteaa tuotepäällikkö Jaana Keskitalo.

Materiaalina kartonki tarjoaa tiedotteen mukaan erinomaisen painopinnan brändi- ja tuoteinformaatiolle. Ensocard Resiliencen pääraaka-aine on uusiutuva, neitseellinen puukuitu, joten se on ympäristöystävällinen materiaali, jolla on pieni hiilijalanjälki. Se voi korvata uusiutumattomia materiaaleja käyttökohteissa, joissa on perinteisesti käytetty muovia.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-04-21

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
lääkepakkaukset pakkauskartonki Stora Enso

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC