Pauligin sovellus herättää kahvipaketin eloon
Sovellus herättää henkiin Presidentti Origin Blend -kahvipakkauksien eläimet animoituna.

Paulig on kehittänyt Coffee Moments -mobiilisovelluksen, joka herättää kahvipaketin eloon, kun sovellusta käyttäessä skannaa puhelimen kameralla kahvipakettia.

Mobiilisovellus hyödyntää lisättyä todellisuutta eli AR-teknologiaa ja tekee kahvihetkistä merkityksellisempiä tarjoamalla kiinnostavaa kahvitietoa ja kokemuksia pelin, videoiden ja kilpailujen muodossa. Sovelluksen ladanneet saavat myös sijaintinsa perusteella kohdennettuja kahvitarjouksia esimerkiksi kahviloihin tai kioskeihin.

Lataamalla sovelluksen voi myös tukea kahvinviljelijöitä. Paulig lahjoittaa 20 000 ensimmäisestä latauksesta aina latausta kohden yhden kahvipuun alkuperämaissa toimiville tuottajilleen.

”Paulig Coffee Moments sopii kaikille kahvin ystäville ja on täysin uusi, utelias aluevaltaus meille. Se tarjoaa piristävän tauon ja luo samalla merkityksellisiä kahvihetkiä. Sovellus hyödyntää viimeisintä teknologiaa ja herättää kahvipaketitkin eloon. Sitä kautta voi myös tutustua vastuulliseen kahviketjuumme aina pavusta kuppiin”, kertoo Pauligin strateginen markkinointipäällikkö Teemu Tommila.

Paulig Coffee Moments on suomenkielinen mobiilisovellus, joka on ladattavissa Applen laitteille Appstoresta ja Android-laitteille Play-kaupasta. Sovellusta kehitetään jatkuvasti, ja se muuttuu jokaisella päivityksellä sekä sesonkien mukaan.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-04-20

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
älypakkaukset kuluttajapakkaukset pakkaussuunnittelu Paulig

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC