Muovilla valoisat tulevaisuuden näkymät
Kuva: Lahden Messut.

Suomen muoviteollisuus kasvaa taas ja työllistää lisää. Muovin ja pakkausten tulevaisuutta valotetaan Lahden Muovi&Pakkaus 2017 -tapahtumassa, joka järjestetään 20.-21.4.

Tapahtuma kokoaa muovi- ja pakkausalan osaajat, palveluntuottajat, laitevalmistajat sekä mielenkiintoiset luennoitsijat saman katon alle Lahden Messukeskukseen. Samalla Lahden perinteiset muovi- ja kumialan erikoismessut muuttavat muotoaan ja monipuolistuvat.

Uudistunut kaksipäiväinen ammattilaistapahtuma rohkaisee uudistamaan muovi- ja pakkausalaa, sen toimintatapoja ja tarjontaa. Haasteista tehdään mahdollisuuksia menestyä muuttuvassa globaalissa toimintaympäristössä, jossa asiakkaiden tarpeet ja odotukset ovat ainoa oikea lähtökohta menestyvälle bisnekselle.

Muovi&Pakkaus 2017 -tapahtumassa järjestetään kaksi paneelikeskustelua, jotka kokoavat ohjelmalavalle muovi- ja pakkausalan suomalaisia vaikuttajia. Pakkauspaneelissa kuullaan muun muassa Atrian markkinatutkimuspäällikkö Jukka Saarenpään ja SOK:n johtaja Sanna Timolan näkemyksiä pakkausalan tulevaisuudesta. Plastics are BIO! -paneelikeskustelussa ajankohtaisen aiheen äärelle istuvat keskustelemaan muun muassa Muoviteollisuus ry:n toimitusjohtaja Vesa Kärhä sekä professori Ali Harlin VTT:ltä. Molempia keskusteluja johdattaa uutistoimittaja Kirsi Alm-Siira.

Tapahtuman yhteydessä järjestettävä neliosioinen seminaari käsittelee kierrätys- ja biomuoveja sekä muovituotteiden käyttöä eri teollisuudenaloilla. Seminaariaiheina ovat myös 3D-tulostus lopputuotevalmistuksessa sekä uudet älykkäät pakkausinnovaatiot. Pääpuhujiksi seminaariin saapuvat muun muassa Maik Dworczyk Wipak Groupilta sekä Fabian Stöver EOS GmbH:ta.

Tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat Muoviteollisuus ry, Muoviyhdistys ry sekä Suomen Pakkausyhdistys ry.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-04-19

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
muovipakkaukset Pakkausyhdistys tapahtumat

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC