Elintarviketeollisuuden innovaatiot esillä messuilla

Elintarviketeollisuuden tuotannon innovaatiot ovat esillä Tampereella 13.–14.9.2017 Elintarviketeollisuus 2017 -ammattimessuilla, jotka keskittyvät alan koneisiin, laitteisiin ja raaka-aineisiin.

Tiiviin kaksipäiväisen ammattitapahtuman kova ydin on elintarviketeollisuuden koneissa, laitteissa ja raaka-aineissa. Ohjelmassa esillä on kävijöitä kiinnostavia toimialaa muuttavia toimijoita sekä uusia, myös toimialan ulkopuolelta nousevia innovaatioita.

Vuodesta 2005 alkaen järjestetty Elintarviketeollisuus on Tampereen Messujen mukaan vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaiden johtavana elintarviketeollisuusalan ammattimessuna. Viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma kattaa alan koko kaaren aina alkutuotannosta loppukäyttäjään ja edelleen kierrätykseen.

– Elintarviketeollisuus-messuilla on kaikki, mitä tarvitaan laajemman mittakaavan elintarviketuotantoon aina koneista ja laitteista logistiikkaan sekä työturvallisuuteen. Kansainvälinen ala on Suomessa hyvin tiiviisti keskittynyt, joten kahden päivän aikana on mahdollisuus tavata alan tärkeimmät kontaktit: yhteistyökumppanit, tutut ja uudet kumppanuudet, kertoo myyntiryhmäpäällikkö Mikael Wänskä Tampereen Messut Oy:stä.

Kahden päivän ohjelmasisältö on jaettu kolmeen eri teemaan: Insight, Game Changers ja Out of the Box.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-04-18

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset elintarviketeollisuuden koneet ja laitteet tapahtumat

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC