Harwallin lonkerolle uusi pullo juhlan kunniaksi

Hartwall Original Long Drink täyttää tänä vuonna 65 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi juoma saa sille varta vasten suunnitellun läpinäkyvän profiililasipullon.

Hartwallin lonkero lanseerattiin Helsingin olympialaisiin 65 vuotta sitten. Juhlavuoden kunniaksi juomalle on suunniteltu vuoden 1952 olympiasoihdun muotoinen pullo vauhdittamaan entisestään jo hyvin alkanutta maailmanvalloitusta. Pullo on suunnattu ensisijaisesti vientimarkkinoille viestimään aidon lonkeron Helsingin olympialaisista alkaneesta tarinasta.

Uudella pullolla halutaan tiedotteen mukaan myös tuoda esille laadukkuutta ja antaa arvoa juoman ainutlaatuiselle reseptille. Pullon suunnittelijaksi valikoitui helsinkiläinen freelancer-suunnittelija Tommi Särkkinen. Uuden pullon tarina myös ikuistettiin tuotantoyhtiö Cocoan toimesta filmiksi.

Uuden pullon ensimmäinen tuotantoerä lähti suoraan kansainvälisille messuille ja vientimarkkinoille tammikuussa 2017.

”Uusi pullo on ylittänyt kaikki odotukset. Pakkaus symboloi nyt vahvemmin aidon lonkeron uniikkia historiaa ja vie juoman tarinaa entistä paremmin eteenpäin. Pullon muoto on maailmalla täysin uniikki, ja se on jo ehtinyt saada messuilla kehuja kansainvälisiltä design-asiantuntijoilta. Mikä tärkeintä, vientimaissa omaleimainen muoto on otettu innokkaasti vastaan”, kertoo Hartwall Original Long Drinkin tuotepäällikkö Eeva Ignatius. 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-04-12

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
Hartwall lasipullot pakkaussuunnittelu

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC