Kestävä kehitys on tärkeää brändeille
Pro Cartonin nuorten suunnittelijoiden kilpailun voittajatyö Isabel Laugerudin I Have Nuts.

Smithers Piran uusi tutkimus osoittaa, että pakkausten kestävän kehityksen mukaisuus on erittäin tärkeää eurooppalaisten brändien ja kaupan mielestä. Kartonkipakkauksia pidetään kaikkien ympäristöystävällisimpinä.

Riippumattoman tutkimuksen tilasi tutkimuslaitokselta Pro Carton -järjestö. Tutkimuksessa haastateltiin brändin omistajia ja kaupan päättäjiä viidellä keskeisellä markkinalla: Saksassa, Britanniassa, Ranskassa, Italiassa ja Espanjassa.

Vastaajista 98 % kertoi kestävän kehityksen mukaisen pakkaamisen olevan tärkeää heidän liiketoiminnalleen. Vähän yli puolet heistä sanoi sen olevan erittäin tärkeää tai kriittistä. Kestävän kehityksen tärkeimmät tunnusmerkit olivat tässä tärkeysjärjestyksessä: kierrätettävä materiaali, uusiutuvien tai hyvin saatavilla olevien materiaalien käyttö, mahdollisimman kevyt materiaali, matala hiilijalanjälki, biohajoavuus tai kompostoitavuus.

Vastaajat pitivät taivekartonkia ympäristön kannalta parhaimpana kuluttajapakkausten materiaalina. Muovin käyttöä arvosteltiin kierrätyksen vaikeudesta, uusiutumattomasta materiaalista ja mahdollisista vaarallisista aineista johtuvista syistä.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-04-12

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kartonkipakkaukset kierrätys kuluttajapakkaukset pakkaustutkimus

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC