Nanopainokoneita ensin pakkauspainajille
Landa S10 Nanographic Printing Press.

Painokonevalmistaja Landa on julkistanut ensimmäiset kolme nanopainokoneiden beta-asiakasta. Ensimmäinen S 10 pakkauspainokone toimitetaan Israeliin heinäkuussa. Kaksi muuta konetta toimitetaan marraskuussa Yhdysvaltoihin ja joulukuussa Saksaan.

Kaikki kolme konetta ovat mallia Landa S10 Nanographic Printing Press. Kyseessä on nanotekniikalla toimiva B1-koon digitaalinen pakkauspainokone, jolla voidaan painaa taivekartonkituotteita, POP/POS-tuotteita ja aaltopahvilaatikoita.

Ensimmäisen koneen osti israelilainen pakkauspainaja Graphica Bezalel. Yrityksellä on ollut vain offsetpainokoneita. Landa ja Graphica Bezalel järjestävät 12.9. kansainvälisen asiakastilaisuuden, jossa painokonetta esitellään tuotantoympäristössä.

Toinen toimitus menee marraskuussa amerikkalaiselle myymälämarkkinoinnin suuren koon tuotteisiin erikoistuneella Imagine!-yritykselle.

Ensimmäinen toimitus Eurooppaan on luvassa joulukuussa suurelle saksalaiselle Edelmann-painotalolle. Yritys on erikoistunut terveydenhoidon, kauneudenhoidon ja kuluttajabrändien pakkausten valmistamiseen.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-04-06

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
Landa pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC