Nilpeter tarjoaa täydellisen hybridipainolinjan
Ikonprintin toimitusjohtaja Thomas Nielsen tutkiin Braunsteinin oluen etikettejä. Kuva: Nilpeter.

Nilpeter tarjoaa täydellisen hybridipainolinjan etikettien tuotantoon. Linjassa yhdistetään UV-inkjetpainatus, fleksoyksiköt ja monipuoliset viimeistelyvaihtoehdot.

Tanskalainen Nilpeter esitteli uuden painolinjan LabelExpo-messuilla 2015, ja on sen jälkeen uudistanut laitekokoonpanoa ja sen ohjelmistoa. Digitaalinen Panorama-hybridiratkaisu vastaa yrityksen mukaan laajasti asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin yksittäisistä laitteista aina täydellisiin painolinjoihin.

”Mikään tekniikka ei yksinään kata kaikkia sovellusalueita, sillä etikettien ja pakkausten painaminen on monimutkaista. Nilpeter on aina kannattanut yhdistelmäpainamista ja pyrkinyt kokoamaan yhteen erilaisia tekniikoita optimitulosten saamiseksi”, sanoo Jakob Landberg, myynti- ja markkinointijohtaja, Nilpeter A/S.

Nilpeterin Panorama-hybridiratkaisussa voidaan käyttää modulaarisesti UV-inkjetpainamista, fleksoyksiköitä, FP-4-yksikköä kuumafoliointiin ja kohopainatukseen, semi-rotatiivistä stanssia ja älykästä matriisiyksikköä.

Ensimmäisenä tanskalaisena painotalona Panoraman hankki Ikonprint. Linjastolla on painettu mm. 500 000 ranneketta Bakkenin huvipuistolle ja etikettejä Braunsteinin pääsiäisoluelle.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-04-04

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
etiketit Nilpeter pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC