Tiukemmin sulkeutuva joustopakkauskansi

Flextrusin kehittämän joustopakkauksen kansi on tavallista jäykempi ja sulkeutuu entistä tiukemmin uudelleen. Juustopakkaus on helppo avata ja sulkea.

Juustopakkauksissa ja leikepakkauksissa käytetään usein auki repäistäviä kansia, jotka eivät sulkeudu uudelleen kovin hyvin. Flextrusin Skånemejerier-yritykselle kehittämän joustopakkauksen PET-muovinen kansi on tavallista jäykempi ja asettuu valmistajan mukaan täydellisesti paikalleen, kun pakkauksen sulkee uudelleen avauksen jälkeen. Tämä edistää tuotteen säilymistä.

Allerum-juuston pakkauksen pohja on HiLite mono -kalvoa ja painettu kansi EcoLite® Reseal -kalvoa. Mono-PET-materiaaleista tehty pakkaus mahdollistaa säästöjä raaka-aineissa ja energian käytössä. Pakkauksen materiaaleista suuri on kierrätyspolymeeriä.

”Uusi pakkausratkaisu on kuluttajille helppo käyttää ja sopii tavoitteiseemme pakkausmateriaalin vähentämiseksi. Haluamme käyttää materiaaleja, joilla on mahdollisimman vähän vaikutusta ympäristöön samalla kun ne suojaavat juustojamme optimaalisella tavalla”, sanoo Jannica Andersson, Brand Manager Cheese, Skånemejerier.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-03-30

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
Flextrus joustopakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC