Monipakkauksella suojaa ja käytön helppoutta
Moccamaster-pakkaus koostuu monesta osasta. Kuva: DS Smith.

Arvokas kodinkone pystyttiin suojaamaan DS Smithin moniosapakkauksella siten, että pakkaus on helppo koota kuljetusta varten. Pakkaus on myös helppo avata.

Technivorm valmistaa kalliimman hintaluokan Moccamaster -kahvinkeittimiä, jotka on tehty käsin. Yritys tarvitsi pakkauksen, jonka avulla se pystyisi kasvattamaan tuotantoa ja suojaamaan tuotteita tehokkaasti.

DS Smithin suunnittelema pakkausratkaisu ja siihen liittyvä pakkausprosessin kehitysprojekti ovat auttaneet Technivormia kasvattamaan Moccamaster-kahvinkeittimiensä tuotantovolyymiä jopa 25 prosentilla. Samalla tuotteiden suojaus kuljetuksen aikana parani huomattavasti, mikä on laskenut reklamaatioiden määrän alle prosentin.

DS Smithin kehittämässä ratkaisussa ulkopakkaus ja siihen sopiva sisäosa voidaan esikoota ja yhdistää toisiinsa nopeasti. Pakkaajien tarvitsee vain asettaa kahvinkeittimet litteänä toimitettaviin sisäosiin tuotteille varattuihin kohtiin, nostaa reunat pystyyn ja kiinnittää lukitusläpät. Hyvin sijoitetut lukitukset säästävät materiaalia ja pitävät tuotteet lujasti paikoillaan kuljetuksen aikana. Kun tuotteet on pakattu sisäosaan, se on helppo nostaa ulkopakkaukseen sivulla olevista aukoista, jotka toimivat kädensijoina. Pakkauksen yläosassa on kantokahva, josta kuluttajan on helppo kantaa kahvinkeitin kotiin.

Uusi pakkaus korostaa valmistajan mukaan kahvinkeittimien laatua. Tuotemerkki on hyvin näkyvissä laadukkaissa ja innovatiivisissa pakkauksissa offset-painatuksen ja lakkauksen ansiosta.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-03-29

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
aaltopahvipakkaukset DS Smith kuluttajapakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC