Uudenlaisia pakkauksia sivuliimausinvestoinnilla

Uudenlainen ”sixpack” tölkkipakkaus voidaan tehdä uudella sivuliimauslinjalla, johon Hakakansio investoi. Linja tuo lisämahdollisuuksia pakkausten tekoon.

Hakakansio pystyy nyt tuottamaan mm. uudenlaisia tölkkipakkauksia investoituaan Parves-sivuliimauslinjaan. Yli 16-metrinen linja tuo monipuolisia lisämahdollisuuksia laatikoiden ja pakkausten valmistukseen. Luksuspakkauksissa voidaan nyt tehdä ensimmäisenä Pohjoismaissa koneellisesti pakkauksia ja kansioita myös magneettisuljennalla.

Finn-Fold Oy toimitti ja asensi koneen helmi-maaliskuussa, ja se on nyt täydessä tuotannossa. Koneen myötä Hakakansion kapasiteetti kasvaa merkittävästi ja tarjonta monipuolistuu.

”Erityisesti koneen monipuoliset mahdollisuudet niin vakiolaatikoiden kuin myös erikoisten, vaativien ja herkkien materiaalien käsittelyyn vakuuttivat. Nykyisellä konekannalla ja ammattitaitoisella henkilökunnalla pystymme tarjoamaan yhden Suomen laajimmista vaihtoehdoista graafisen alan jälkikäsittelyyn. Tuotannossa valmistuvat mm. ylivedot, stanssaukset, sivuliimaukset ja ikkunaliimaukset niin kirjekuoriin kuin myös pakkauksiin”, kertoo toimitusjohtaja Mauri Hakala.

Hakakansio Oy on perheyritys jo kolmannessa polvessa. Kokemusta on kertynyt lähes 50 vuoden ajalta rakennesuunnittelusta tuotteiden toteutukseen. Liikevaihto kasvoi 10,4 % syyskuussa 2016 päättyneellä tilikaudella ja oli 1,52 miljoonaa euroa. Työntekijöitä oli 12. 
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-03-27

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kuluttajapakkaukset pakkauskoneet ja -laitteet pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC