Metsä Boardin pakkaukset menestyivät kilpailussa
T2 Tea Mini Fruit -pakkauksia.
Korotettu juomapakkaus hanalla.

Metsä Boardin suunnittelemat innovatiiviset tee- ja hanapakkaus saivat tunnustusta tämän vuoden iF Design Award -kilpailussa.

T2 Tea Mini Fruit -pakkaus toi voiton kotiin Beverages-kategoriassa ja korotettu hanapakkaus palkittiin Independent Packaging -kategoriassa. Molemmat pakkaukset ovat Metsä Boardin suunnittelutiimin käsialaa.

Teepakkauksista haluttiin tiedotteen mukaan tehdä sekä rakenteellisesti että visuaalisesti kiinnostavia, jotta ne erottuvat muista. Pakkaukset ilmentävät T2 Tea Mini Fruit -tuotesarjan uusia makuja hauskalla tavalla. Kukin maku on hedelmän muotoisessa pakkauksessa. Näissä ainutlaatuisen muotoisissa pakkauksissa on myös erikoinen ja huomiota herättävä avausmekanismi.

Painatus on tehty ensikuitukartongin taustalle, jotta pinta muistuttaisi hedelmän luonnollista tuntua. Metsä Board loi pakkausten konseptin sekä rakenteen ja asiakkaan suunnittelutiimi keskittyi grafiikkaan.

Palkinto tuli myös uudenlaisen, korotetun juomapakkauksen suunnittelusta. Metsä Boardin suunnittelemasta ja patentoimasta juomapakkauksesta kuluttajat voivat helposti ja kätevästi nauttia virvoitusjuomia. Korotetun alustan ansiosta pakkauksen voi sijoittaa pöydällä minne tahansa, ei pelkästään pöydän reunalle. Pakkaus ei myöskään vie ylimääräistä tilaa myymälöissä, sillä korotusosa on pakkauksen sisällä, mistä se taitetaan esiin ennen käyttöä. Muovipussi on helppo poistaa tyhjästä laatikosta, minkä ansiosta myös materiaalien erotus kierrätystä varten on helpompaa.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-03-14

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset kuluttajapakkaukset Metsä Board pakkaussuunnittelu

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC