Kartonkikuppi ilman erillistä muovikantta

Metsä Board on kehittänyt uuden innovatiivisen Lidloc-kartonkikuppikonseptin. Kupin lisäosan voi taivuttaa kupin kanneksi, eikä erillistä kantta tarvita.

Metsä Board esitteli Lidloc-kartonkikuppikonseptin 1.–2.3. Birminghamissa pidetyillä Packaging Innovations -messuilla. Patentoitu Lidloc-rakenne perustuu kuppirakenteen lisäosaan, jonka voi taivuttaa kupin kanneksi. Tämä ratkaisu tekee erillisestä muovikannesta tarpeettoman ja mahdollistaa kartonkikuppien uudenlaisen tuotanto-, kulutus- ja kierrätystavan.

Uuden kuppikonseptin on suunnitellut Metsä Boardin Design- ja innovaatiojohtaja Cyril Drouet tiiviissä yhteistyössä suunnittelutiiminsä kanssa. Drouet selittää innovatiivisen tuotteen hyötyjä näin:

”Kun kuppi on suunniteltu yhdeksi kokonaisuudeksi, ei erillistä muovikantta tarvita. Kuppi on rakenteeltaan helppo taitella ja koota, mukaan lukien integroitu, tiivis kansi, joka estää läikkymisen. Koska kansi voidaan painattaa osana muuta kuppia, se myös lisää brändinäkyvyyttä. Kannessa on juoma-aukko kuumia juomia varten, ja lisäksi kuppiin voidaan yhdistää pilli kylmiä juomia varten.”


 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-03-09

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kartonkipakkaukset Metsä Board pakkaussuunnittelu tarjoilupakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC