Amerplast syventää koulutusyhteistyötä
Flexiproof 100 vedostuskone.

Amerplast syventää yhteistyötä Tampereen seudun ammattiopiston kanssa. Flexiproof 100 -vedostuskone on siirtynyt ammattiopiston tiloista Amerplastin tehtaalle.

Vedostuskoneen siirto syventää tiivistä yhteistyötä ja tuo lisäarvoa sekä Amerplastille että Tampereen seudun ammattiopistolle (Tredu). Siirron myötä opiskelijat voivat tutustua fleksopainomenetelmään tuotantolaitoksessa yhdessä ammattilaisten kanssa. Koneella voidaan vedostaa värejä ja simuloida fleksopainamista.

Flexiproof on tiedotteen mukaan markkinoiden johtava vedostuskone. Se on pienoisversio täysikokoisesta fleksopainokoneesta. Amerplast tulee hyödyntämään vedostuskonetta värireseptien tekoon, painatusten simulointiin sekä painolaadun edelleen kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Tredun kanssa on tehty yhteistyötä muun muassa työssäoppimisjaksojen sekä ammattiopetuksen osalta ja järjestetty koulutuspäiviä Amerplastin tiloissa.

”Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Tredun kanssa ja haluamme edelleen kehittää yhteistä toimintaamme, jotta opiskelijat pääsevät tutustumaan alaan ja käytännön työhön”, kertoo Amerplastin Tampereen ja Ikaalisten tehtaiden tehdaspäällikkö Tuomo Riihimäki.

Tredu ja Amerplast aikovat toteuttaa ensi lukuvuoden aikana yhteisiä koulutuspäiviä mm. neljän media-alan ja prosessiteollisuuden opiskelijaryhmän kanssa Amerplastin Tampereen tehtaalla. Tredun ammattialojen opettajat ja henkilöstö pääsevät testaamaan yhteistä konseptia vielä tämän kevään aikana.

”Tiiviin koulutuspäivän ohjelma antaa opiskelijoille kattavan kuvan fleksopainotekniikasta. Kun koulutus toteutetaan vielä aidossa tuotantoympäristössä asiantuntijoiden vetämänä, uskon sen antavan opiskelijoillemme arvokkaan oppimiskokemuksen”, toteaa Tredun tekniikan alan koulutuspäällikkö Ari Holsti.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-03-08

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
Amerplast fleksopainotyöt koulutus

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC