Vesipohjaista tekniikkaa display-tuotteisiin
Durstin Delta WT 250 -tasotulostin. Kuva: Durst.
Bauernfeindin henkilökuntaa ja Durstin koneella tehtyjä tuotteita. Kuva: Durst.

Painokoneiden valmistaja Durst on toimittanut ensimmäisen vesitekniikkaansa perustuvan tasotulostimen itävaltaiselle asiakkaalle. Delta WT 250 -koneella painetaan lähinnä aaltopahvisia display-tuotteita painoväreillä, jotka ovat hajuttomia ja kelpaavat suoraan elintarvikepakkauksiin.

Durst esitteli koneen Drupa-messuilla 2016. Laite on ensimmäinen tasotulostinjärjestelmä, joka käyttää Durstin Water Technology -tekniikkaa. FEFCO:n palkitsema tekniikka on hajuton, migraatiovapaa ja painojäljeltään korkeatasoinen.

Koneen osti Bauernfeind Print + Display -yritys, joka on tiedotteen mukaan nyt saanut useita kauppoja kansainväliseltä brändiltä aaltopahvisten display-tuotteiden painamiseen. Yritys tavoittelee vuosittaista 25 prosentin kasvua nykyiselle 2 miljoonan euron liikevaihtoon. Kasvu tulee uusilta markkinoilta kosmetiikan, lääkkeiden, elintarvikkeiden ja juomien pakkauksista ja mainonnasta.

Yrityksen mukaan uusi tekniikka on tuotannossa, ja tyypilliset painosmäärät ovat välillä 100–500. Määrä voidaan nostaa helposti tuhanteen kappaleeseen. Suurin osa painatuksesta tapahtuu suoraan päällystetylle aaltopahville, mutta töitä tehdään myös kartongille ja muille materiaaleille, kuten esimerkiksi hunajakennolle.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-03-07

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
aaltopahvipakkaukset Durst pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC