Huhtamäki investoi kuppeihin Kiovassa

Huhtamäki perustaa kartonkikuppien tuotantolaitoksen Kiovaan, Ukrainaan. Paikallisen tuotannon myötä Huhtamäki pystyy palvelemaan paremmin sekä paikallisia että maailmanlaajuisia asiakkaitaan auttaen niitä kasvamaan.

Huhtamäki on toiminut Ukrainassa vuodesta 2002 alkaen. Tällä hetkellä tuotteet paikallisille markkinoille valmistetaan pääasiassa konsernin tuotantolaitoksilla Puolassa. Uusi tuotantoyksikkö valmistaa jatkossa laajan valikoiman kuppeja sekä kylmille että kuumille juomille.

Tuotannon on määrä alkaa vuoden 2018 aikana, ja yksikön arvioidaan työllistävän noin 50 henkeä. Tuotantoyksiköstä tulee osa Foodservice Europe-Asia-Oceania -liiketoimintasegmenttiä.

"Epävarmasta poliittisesta ja taloudellisesta tilanteesta huolimatta tarjoilupakkausmarkkina Ukrainassa kasvaa, ja maalla on merkittävä rooli useiden maailmanlaajuisten avainasiakkaidemme kasvusuunnitelmissa. Tämän lisäksi Ukrainan kattava liikenneinfrastruktuuri ja keskeinen sijainti mahdollistavat naapurimaiden tehokkaan palvelun", kertoo Eric Le Lay, Executive Vice President, Foodservice Europe-Asia-Oceania.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-03-06

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
Huhtamäki tarjoilupakkaukset

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC