Elovena-tuotteille uusi selkeämpi ilme
Elovena-tyttö ja kansallispuku on säilytetty uudessa ilmeessä.
Uudistuvat Elovena-pikapuurot tulevat kauppoihin huhtikuussa.

Raisio uudistaa 92-vuotiaan Elovena-brändinsä. Kaikki yli 60 tuotetta uudistuvat, mutta Elovena-tyttö säilyy ennallaan kuluttajien toivomana.

Raisio on rakentanut uudistusta vuoden ajan. Kaikki yli 60 Elovena-tuotetta uudistuvat, kun ilme muuttuu sekä väritykseltään että kuvitukseltaan. Suomalaiset kuluttajat ovat päässeet mukaan vaikuttamaan uudistukseen.

Elovena-tuotteiden myynti kasvoi viime vuonna 10 prosenttia.

”Hyvä kasvu osoittaa, että Elovena-tuotteet vastaavat kuluttajien tarpeisiin. Uudistus vaati perinpohjaista tutkimusta ja testausta”, kertoo Raision Välipalat-yksikön strategia- ja brändijohtaja Mika Kukkurainen. 

Elovena-tyttö on ainoa elementti, joka päätettiin säilyttää entisellään. Vuosikymmenien aikana terveellisyyttä henkivän Elovena-tytön silmien väriä on muutettu sinisestä ruskeaksi, hiuksia on lyhennetty, kansallispuku on liehunut kovemmassa tuulessa ja taustalle on laitettu metsänreunassa hehkuvaa aurinkoa, joka myöhemmin otettiin pois.

”Testasimme Elovena-tytölle jopa kokonaan erilaista vaatetusta, mutta kuluttajatestissä kolme neljäsosaa suomalaisista sanoi, että kansallispuku on ainoa oikea Elovena-asu”, Kukkurainen kuvailee suunnitteluprosessia.

Elovena-tuotteiden visuaalisen ilmeen uudistus konkretisoituu tummemmassa sinisessä ja selkeämmissä pakkauksissa. Tuotteiden luonnolliset raaka-aineet, kuten kaura, marjat ja hedelmät, kuvataan selkeästi.

Uudistus lähtee liikkeelle annospikapuuron pakkauksista. Tämän vuoden lopussa kaikki yli 60 Elovena-tuotetta ovat kaupan hyllyillä uudella ilmeellä. Uudistettujen pakkausten suunnittelusta vastaa designtoimisto 358. Markkinointia Elovena tekee Bob the Robotin kanssa ja mediasuunnittelussa on mukana ToinenPHD.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-03-02

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset kuluttajapakkaukset pakkaussuunnittelu Raisio

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC