Metalliväriä helpommin kartonkipakkauksiin
Esimerkki suklaapakkauksen metalliväriefekteistä, jotka on tehty Tresun Flexo Kit -yksiköllä.

 

Tanskalainen Tresu on kehittänyt taivekartongin fleksopainamiseen uuden metalliväriyksikön. Sen avulla voidaan lisätä korkeakiiltoisia metalliefektejä digitaalisesti painettavaan kartonkiin.

Tresun Flexo Kit on kehitetty erityisesti nopeisiin tuotantolinjoihin, joissa käytetään HP Indigo 30000 -digipainokonetta sekä Tresun iCoat-päällystysyksikköä. Metalliväriä voidaan uudella yksiköllä käyttää jopa 4 600 arkin painonopeudella eli koneen ja päällystysyksikön maksimivauhdilla.

– Metallivärejä tarvitaan erityisesti joissakin kuluttajapakkauksissa, kuten esimerkiksi suklaissa ja makeisissa. Flekso on ideaali tuotantoprosessi korkean kiillon aikaansaamiseksi. Metalliväriyksikkömme mahdollistaa erikoisefektien tuottamisen inline ja suurella nopeudella, sanoo Kim Krintel, vice-president, TRESU DigitalSolutions.

Tresu esittelee digipainamiseen tarkoitettuja päällystämisen ja erikoisefektien ratkaisujaan HP:n käyttäjien Dscoop-tapahtumassa Phoenixissa USA:ssa maaliskuun alussa. Esillä on täydellisiä tuotantolinjoja. Tresu esittelee tapahtumassa myös iTape-uutustuotteensa, joka on kehitetty yhdessä saksalaisen Lohmann Bonding Engineers -yhtiön kanssa. Kysymyksessä on kaksipuolinen kiinnitysteippi fleksopainamiseen.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-03-02

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
efektit kartonkipakkaukset pakkauspainaminen

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC