Pauligin Presidentti on villi pakkaus ja maku

Pauligin Presidentti vuosikertakahvi 2017 tarjoaa villejä elämyksiä pakkauksena, makuna ja muotokuvanäyttelynä. Pakkauksen suunnitteli ja muotokuvat teki indonesialainen taiteilija Arif Wicaksono.

Wicaksonon käyttämä kuvitustyyli on indonesialaista kulttuuria kuvastava WPAP-tekniikka (Wedha’s Pop Art Portrait). Osana uuden vuosikertakahvin lanseerausta Paulig järjestää ainutlaatuisen muotokuvanäyttelyn Helsingin ja Tapiolan Stockmann-tavarataloissa sekä Helsingin Narinkkatorilla helmi–maaliskuussa. Näyttelyissä on esillä kuusi muotokuvaa Suomen entisistä presidenteistä, höystettynä nykypäivän Indonesialla.

Presidentti Special Blend 2017 on Pauligin mukaan makuhermoja hemmotteleva yhdistelmä parhaita indonesialaisia ja eteläamerikkalaisia kahvipapuja. Mausta voi tunnistaa vivahteita kypsästä viikunasta ja metsämarjoista.

”Vuosikertakahvi saa uniikin makunsa Pohjois-Sumatran vuoristossa hitaasti kypsyneistä pavuista. Pavut on kerätty käsin ja lajiteltu erityisellä triple picked -menetelmällä, jossa pavut on lajiteltu käsin kolmeen kertaa. Lopputuloksena on korkealaatuinen ja aromikas kahvi, jonka makupariksi sopii täydellisesti kookosananasleivonnainen”, kertoo Mikko Poutanen, Pauligin Presidentti-kahveista vastaava Brand Manager.

Paulig on Presidentti-vuosikertakahvia ainakin vuodesta 2012 lähtien. Paulig on viime vuonna myös tehnyt pääkahvibrändeistään erilaisia variaatioita omine pakkauksineen.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-03-01

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
elintarvikepakkaukset kuluttajapakkaukset pakkaussuunnittelu Paulig

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC