Läpinäkyviä säilykepurkkeja USA:n markkinoille

Pitkään kehitellyt läpinäkyvät säilykepurkit tekevät nyt tuloaan USA:n markkinoille. Ensimmäiseksi ehti muovinen vihannessäilykepurkki.

TruVue-purkin on kehittänyt globaali pakkausten valmistaja Sonoco. Pakkauksen otti käyttöön EteläCarolinassa toimiva hedelmä- ja vihannestuotteiden valmistaja McCall Farms. Yritys on lanseerannut joukon vihannessäilykkeitä USA:n markkinoille. Purkissa käytetään muovin lisäksi metallia pohjassa ja kannessa.

”Läpinäkyvät säilykepurkkimme ovat suurin innovaatio vihannessäilykkeissä sitten säilykepurkin keksimisen jälkeen, joka tapahtui vuonna 1833”, sanoo McCall Farmsin myynti- ja markkinointijohtaja Woody Swink.

Pakcnews.se on jo aiemmin kertonut, että TruVuen ja sen kilpailijan Klear Canin lanseerausta markkinoille on valmisteltu jo pitkään. Milacronin Klear Can on rakenteeltaan lähes samanlainen kuin TruVue ja sekin on nyt tulossa markkinoille Plastics News -lehden mukaan. Milacron ei kerro mikä tuotemerkki tulee ensimmäisenä lanseeraamaan heidän tuotteensa. Yritys on aiemmin tehnyt yhteistyötä säilykejätti Del Monten kanssa.

Lue lisää muovisäilykepurkista.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-02-28

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
Del Monte elintarvikepakkaukset kuluttajapakkaukset säilykepurkit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC