Stora Enso uudistaa lippulaivakartonkinsa

Luksuspakkauksiin ja painotuotteisiin tarkoitettu kartonki EnsocoatTM by Stora Enso uudistuu. Kartongin entistä parempi valkoisuus ja sävy takaavat valmistajan mukaan erinomaisen painojäljen sekä soveltuvuuden kaikille jälkikäsittelyille.

-    Tavoitteenamme on, että meidät tunnetaan maailmanlaajuisesti parhaana korkealaatuisen ensikuitupohjaisen kartongin valmistajana ja että olemme vaativissa loppukäyttösegmenteissä toimivien asiakkaiden ja brändinomistajien luottokumppani. Päästäksemme tähän tavoitteeseen olemme kehittäneet lippulaivakartonkiamme Ensocoatia edelleen, sanoo tuotepäällikkö Eva Lundqvist Stora Ensolta.

Luksuspakkauksissa käytetään usein kohokuviointia, foliointia ja muita erikoisefektejä, jotka vaativat paljon materiaalin sileydeltä, vaaleudelta ja taivutusominaisuuksilta.

-    Ensocoatin uudistuksella haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden visuaalisesti korkeatasoisimman kartongin. Valkoisuus ja vaaleus ovat keskeisiä teknisiä ominaisuuksia, mutta olemme keränneet palautetta myös asiakkailta ja sidosryhmiltä kartongin luomasta esteettisestä kokemuksesta ja kehittäneet tuotetta sen pohjalta, Lundqvist jatkaa.

Ensocoatia käytetään maailmanlaajuisesti vaativiin graafisiin sovelluksiin ja kuluttajatuotteiden kuten kosmetiikan, parfyymien, samppanjan, alkoholijuomien ja suklaan pakkauksiin. Pelkästään puhtaasta ensikuidusta valmistettu Ensocoat on SBS-kartonki (solid bleached sulphate) eli kuuluu kartonkien korkeimpaan laatuluokkaan.

Ensocoatilla on ollut vakiintunut asema markkinoilla jo 1960-luvulta lähtien. Nyt sen reseptiä muutetaan valkoisuuden ja sävyn parantamiseksi entisestään, mikä takaa valmistajan mukaan erinomaisen painotuloksen sekä hyvän soveltuvuuden kaikille jälkikäsittelyille.
 


REINO LANTTO

Editor - Finland
REINO LANTTO
reino@packnews.com

Julkaistu: 2017-02-27

TAGIT (Huom! Klikkaa tagia, jos haluat lisää uutisia tästä aihepiiristä)
kartonkipakkaukset kosmetiikkapakkaukset kuluttajapakkaukset Stora Enso taivekartongit

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.
SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA
REINOLLA ON ASIAA
REINOLLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA
BO WALLTEGILLA ON ASIAA


TAPAHTUMAKALENTERI
TAPAHTUMAKALENTERI
Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!
RPC